asiakaspalautteet

Palautetta kotikäynneistä

"Oli ihanan vaivatonta antaa järjestää vaatteet ja tavarat kaappeihin, kun ei itse tarvinnut kuin valkata pois heitettävät. Tästä saa myös boostia järjestää loputkin kaapit, sekä rohkeutta päästää irti asioista, joita ei oikeasti tarvitse! Lakanoiden viikkaukseen sai kyllä hyvät vinkit myös :)"

"Palvelu sulla on aina hyvää. Teet niin paljon sen eteen ettei asiakkaan tarvi jaksaa tai osata tehdä juuri mitään muuta kuin antaa sun tehdä työsi. :) Kuuntelet asiakkaan toiveita."

"Milja on ihana ihminen ja taitava ammattilainen, joka kohtaa asiakkaan aidosti ja pyrkii kääntämään kaikki kivet joilla päästään kohti haluttua lopputulosta. Lisäksi hän pyrkii ymmärtämään aina moninaisia syitä tilanteen taustalla ja tarjoamaan uusia näkökulmia asiakkaalle, tämä antaa mittaamattoman suuren avun myös tulevaisuutta ajatellen.

Esimerkiksi omalla kohdallani ongelma oli paljon laajempi kuin vain pelkkä järjestelyn tarve. Iso projekti on yhä kesken, mutta Miljan avulla olen saanut luottoa siihen, että asiat järjestyvät enkä ole yksin.

Minulle oli aluksi suuri häpeä myöntää tilannettani kenellekään, mutta Miljaan luotin heti ja hänen aito halunsa auttaa teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Suosittelen Miljaa ammattijärjestäjänä lämpimästi kaikille, hänen palveluidensa hankkiminen oli yksi elämäni parhaimmista päätöksistä!"

"Vaikka ahdisti antaa jonkun muun katsella kaappeihin, niin lopputulos on sen arvoinen! Nyt tekis mieli vaan kattella kaappeihin kun vihdoin on päässy eroon lähes kaikesta turhasta, joista on pitäny kauemman aikaa irrottautua, mutta ei ole uskaltanut! Ja paitakasat on ihan best!"

"Tätä kaappia en ois uskonut koskaan saavan järjestykseen. Ja kuinka kauan kaikki on pysynyt oikeilla paikoilla! Kun kevätsiivoukset alkaa, niin varmasti taas löytyy paikkoja, missä tarvitaan sinun apua."

"Arvosana 5/5. Oon tosi tyytyväinen nuihin ratkaisuihin mitä keksit meidän kaapeissa toteuttaa. Suurin ongelma mulla on niissä ollut epäkäytännöllisyys, minkä takia kaapit meni nopeesti sotkuun, mutta tuolla järjestyksellä ne on nyt oikeesti käytännölliset! Vaikka ne muutokset oli suhteellisen pieniä, en ois omin avuin niitä keksinyt. Kiitos vielä hirveesti!"

"Kaappi oli ollu kauan kuin painajainen. :D Sinä ihana pelastus, joka sait hetkessä järjestettyä tavarat sinne minne ne kuuluukin. Ja voi apua, miten selkeä kaappi on nyt. Uskomatonta. Alan jo heti miettimään seuraavaa kohdetta :D Suuren suuri kiitos Milja!"

"Oon lopputulokseenki niin tyytyväinen!❤️ Nyt on yks asia vähemmän mietittävää kun varasto on freesattu. Alkutilanne oli se ettei varastoon mahtunut edes yhdellä jalalla astumaan. Nyt mahtuu pienessä varastossa jopa vähän kävelemään ja mikä tärkeintä, kaikki tavarat on helposti saatavilla, ja nähtävillä, sekä nätisti järjestettynä omiin kategorioihinsa. Tää ei varmastikkaan tuu olemaan viiminen kerta kun pyydän sulta apua!"

"Todellakin hintansa väärti, koska esimerkiksi kierrätykseen menevät sähkölaitteet tms. veit mukanasi, joita itsellä ei tulisi ollenkaan vietyä, vaan ne jäisi lojumaan vain kaappeihin." 

"Oli ihan tosi kiva käynti, ja erittäin hyödyllinen! Nimittäin vaikka onkin ihan kykenevä järjestelemään ite tavaroitaan, niin se aloittaminen vaan on niin vaikeeta. Se on mulla ollu isoin ongelma. 

Ja sit toinen juttu on et omia tavaroitaan ei osaa katsoa uusista näkökulmista, niin sun kans saatiin ne ihanasti järkättyä silleen uudella tavalla, miten niitä on nyt helppo käyttää. Oon niin innostunu hyvästä järjestyksestä, että meinaankin tästä nyt mennä askartelemaan heti, kun ne mun tarvikkeet on nyt niin miellyttävästi. Tuntuu et on helppoa aloittaa semmonen luova työ! Se ei oo mulle ollu aiemmin mahdollista ku tavarat on ollu hankalasti.

Kaiken kaikkiaan oon super tyytyväinen. Ja sä olit tosi helposti lähestyttävä ja empaattinen, se helpottaa paljon jos vähän häpeää omia kamojaan. Ei ollu yhtään semmonen tunne, että apua mitähän sä nyt ajattelet näistäkin. Tosi monia, niinku muakin, ahdistaa tämmösen järjestämishomman aloittaminen ja läpi meneminen. Varsinki siinä kaaosvaiheessa kun kaikki on levällään ja pitäis keksiä joku paikka kaikelle. 

Nyt kun sä olit mukana niin ei yhtään ahdistanu, asiat vaan rullas mukavasti ja oli tosi kivaa tehdä sitä! Ihanan helppoa! Kyl voisin suositella ihan kenelle tahansa!"

"Käynti oli tosi silmiä avartavaa! Kodari on alkanut pysyä järjestyksessä. Se oli mieleen jäävä käynti itselle kun oli joku järjestelylukko päällä ja sen jälkeen oon pistänyt tuulemaan!"

"Kyllä mää antaisin arvosanaks kaikesta ihan rehellisesti 5/5, just hyvät säilytysratkaisut ja nätit korit jne., ja tosi selkee tuo sun systeemi miten erittelet tavarat jne. Eikä oo kallis. :) Tosi toimiva systeemi kokonaisuudessaan tuo et teet jo etukäteistyötä niin homma hoituu paikan päällä entistä näppärämmin! Kiitos hirveesti vielä, siistiä jälkeä tuli!"
KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS

Palautetta etäpalveluista

Palautteet koskevat etäkäyntejä sekä ALL IN -kuukausijäsenyyttä.


Q: Millaisia muutoksia olet saanut toteutettua palvelun avulla?

"Vaatehuone uskomattoman ahdistavasta läjästä ihan jees-huoneeksi 😻"

"Järjestelmällisyyttä arkeen."

"Ei pelkästään järjestys vaan myös oma käyttäytyminen tavaroiden säästelyn ja hankinnan suhteen"

"Oma huoneprojektini on vielä vaiheessa, mutta on luottavainen olo, kun Milja on siinä apuna. Olen saanut jo nyt paljon hyviä vinkkejä, miten läpikäydä tavaroita ja tehdä päätöksiä säilyttääkö vai ei."

"Olen saanut rutiinin ja työkalut sen ylläpitämiseen, jotta pääsen kiinni siihen, miten lähden toteuttamaan toivomani tilaa."

"Kodin tavaroiden karsinta helpottanut tavaroiden omille paikoille menoa. Ostokäyttäytyminen myös muuttunut siihen suuntaan, että ostaa tarpeeseen ja itseä palvelevan ratkaisun eikä vaan tarjouksesta "kelpaavaa". Oma suhtautuminen turhasta luopumiseen muuttunut, ei tarvitse säästää ehjää vain siksi jos joskus tarvitsee. Minulla on itsellä lupa määrittää mitä haluan ympärilleni."

"Nyt muovihärpäkkeet siivottu. Vain 2 kauppakassillista meni roskiin :D Ja kyllä tulikin tilaa kaappiin. Kiitos neuvoista."

"Mä oon saanu jo paljon kuule siistittyä/karsittua meidän kotia! Vielä on kaatikselle vietävää, mut se saa oottaa semmosta päivää kun jaksaa tän taapero-/vauva-arjen keskellä. Mut vitsi mikä "vapaus" nyt köllötellä meijän MAKKARISSA kun tää on vihdoin siisti ja avara, eikä semmonen tavarakaaos🥰

Ja se laatikkosysteemi myyntiin/poistoon yms on toiminu tosi hyvin! Oon vielä ne kaatisjututkin lajitellut, että se on viel helmpompaa kun vie ne. Mut kohta meillä on ihana, siisti ja järjestelmällinen koti, kiitos sinun!

Se miten oot vaikuttanu mun ajatusmaailmaan kodin siisteydestä, tuntuu, että kotona voi ihan nauttiakin, vaikka onkin vielä keskeneräistä :) Täällä kuitenkin vanhempainvapailla on tullu vietettyä PALJON aikaa :D Näkee kodin ihan uudella tavalla! Tää vapaus on ihanaa😍"

"Ainakin pyykki- ja tiskihuolto on helpottunu. Tiskikoneen tyhjennys kun ei vie kauaa, ei ennenkään, mutta nyt se vaan yksinkertaisesti tyhjennetään kun on valmis. Ei jää vuorta. Ja vaatteet vaan nyt siirtyy kuivausrummusta kaappiin, eikä joka aamu etitä uusia sukkia sieltä täydestä kuivaajasta :D

Suurin muutos on pään sisällä, asenteessa, et ajattelee jo että helpompi viedä tässä samalla heti kaikki esim. roskat paikoilleen, eikä "sitku jaksaa", samalla kun käy juomassa voi viedä jotain omalle paikalleen. Se käy välillä jo ihan huomaamatta :D"


Q: Mikä on ollut positiivista?

"Milja!❤️ Ja hänen ammattitaitonsa. Lisäksi hän on iloinen ja luova. Ihana olla Miljan asiakkaana."

"Kaikki!!!"

"Miljasta huokuu aito välittäminen ja paneutuminen asiakkaaseen jo ekalla etäkäynnillä (tutustuminen). Hän kuuntelee, välittää ja oikeasti ymmärtää, ihan uskomaton tyyppi.😍 Mua jännitti toi puhelu, mutta kokemus oli oikein positiivinen. Sovittiin samalla etäkäynti, joka kohta koittaakin, odotan innolla."

"Ensimmäisellä etäkäynnillä pidin epätodennäköisenä, että saan huoneen koskaan valmiiksi. Nyt on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että se on mahdollista." 

"Miljan aidosti iloinen asenne tsemppaamaan ja kehumaan. Kertaakaan ei tullut sellainen olo, että ei voisi viestittää. Positiivista myös oma kehitys, juuri minulle sopivat vinkit ja tarpeeksi pieneksi palastellut aloitus hommat! Ei tuntunut ylitsepääsemättömälle, vaan pääsi helposti alkuun." 

"Milja näki minut ja koin, että on aidosti ja vilpittömästi mukana tässä. Ymmärsin, että tässä todellakin kannattaa aloittaa sopivin pienin askelin ja suhtautua tähän lempeästi, jotta tästä saa pysyvän rutiinin ja järjestyksen. Tämä ei ole suoritus."


Muita palautteita etäasiakkailta:

"Olet liki täydellinen ❤️" 

"En koe, että olisi mitään kehitettävää."

"Kokonaisarvio 5/5 kertoo sen et aion tilata tän palvelun joskus uudestaan. Isoin kiitos siitä että autoit karsimaan tavaroita! (Kuvittelin olevani suht minimalistinen mut en oo kyllä ollu. XD)"

"Ensinnäkin - ihan super motivoivaa. Oli pakko kohdata se ongelma oikeesti. Sillon kun otin yhteyttä ni olin oikeesti ihan pulassa ja sit sen jälkeen ehtiki jo vähän hiipumaan et määh emmä jaksakaan ees hoitaa sitä asiaa, mutta oltiin sovittu sillon heti se aika ni olis ollu paljon isompi kynnys perua se tapaaminen.

Toiseksi - tuli olo, että todellakin välität ja oot kiinnostunut just mun ongelmasta ja kohtasit minut.

Kolmanneksi - etäyhteyksien kautta ei ollut yhtään huonompi, kuin mitä voisin kuvitella ihan kasvokkain käydyn keskustelun etenevän. Videon välityksellä pystyy näyttämään kaapit ym. ongelmakohdat ihan yhtä näppärästi.

Neljänneksi - innostuin sen puhelun jälkeen käymään beben vaatteet läpi ja karsimaan osan. Pikkuhiljaa etenen muihinki osa-alueisiin."

"Arvosana 5/5 ku ei oo ees kehitysideoita. :D"

"Mä olin/olen todella positiivisesti yllättynyt! Ja mulla kuitenkin on jo ikää 45 ja melkein kaikki lapset aikuisia. Siis niin terveellistä todeta, ettei todellakaan osaa kaikkea vielä tässäkään iässä! Kiitos❤️" 

"Heti tuli hyvä fiilis siivota keittiön tasot ja laittaa vielä pyykitkin koneeseen. Ja nopeasti sujahti. Kyllä sä olet niin oikealla alalla!"

"Todella osuvaa materiaalia tähän tilanteeseen🥰 Sain hyvän tsempin ja tuen nyt aloittaa. Kiitos😍"

"Suuret kiitokset taas tämänpäiväisestä etäkontaktista. Mahtavaa, miten pistätä ajattelemaan asioita aivan uudella tavalla. Alkaa itsekin ymmärtää omia toimintatapoja ja mistä ne kumpuaa. Mitä kodilta ja siisteydeltä ylipäätänsä haluaa.

Kaikki ei oo niin mustavalkoista kuin "siistissä kodissa on mukavampi asua". Vaikka joo sehän kyllä pitää paikkaansa, mutta onhan se aika pinnallisesti ajateltu. Se, miksi sitä siisteyttä haluaa ylläpitää on paljon merkityksellisempää. Silloin myös sitä siisteyden "tasoa" voi miettiä järkevämmäksi.

Kuten videopuhelussa kävi ilmi, että vähän ehkä liikaa tässä elämäntilanteessa vaadin kodin siisteydeltä, auttaa sisäistämään, miksi voisi höllätä otetta ja olla itselle armollisempi. Ja sehän on juuri ne lapset ja mies❤️

Kunhan taas saadaan laitettua kodin siisteyttä/karsintaa/järjestämistä eteenpäin, olen varmasti sinuun taas yhteydessä. Tästä on niin suuri apu!❤️ Totta puhuen, en tiennytkään kuinka merkityksellinen tämä juttu on itselleni, ennen kuin sinun kanssa juteltiin! Tämä on jo nyt antanut niin paljon!❤️ KIITOS ❤️"

"Voi kiitos käynnistä ja yhteenvedosta. Niin hyvä mieli kaikkineen tästä projektista, kaikki meni niin sujuvasti eikä tuntunut rankalta tai ikävältä isokaan karsimis- ja järjestelyprojekti. Nyt tiedän, mitä tehdä jotta lopputulos on ihan toivomani."

"Minusta on ihanaa, että suhtaudut asiakkaaseen ihmisenä, lempeästi, osoitat selvästi halua ymmärtää jokaisen asiakkaan taustan, ajatukset ja muun sisäisen maailman. Se ei katso ikää vaan avoimuutta ja aitoa kiinnostusta. Sinulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, ja jo se motivoi."

"Kiitos ihana Milja❤️ En pystyisi tähän ilman sun tukea ja asiantuntemusta. En ole kokenut tällaista motivaatiota ja inspiraatiota vuosiin! Ja mikä parasta, tämä projekti ei väsytä eikä tuo pahaa oloa. Kiitos❤️"

"Tiedän jo miten hyvä oot hommassas ja sun tuki on merkinny mulle sanoinkuvaamattoman paljon❤️❤️ Kerrankin oon tarpeeksi jollekulle❤️❤️"

"Tää on musta sussa yks kaikista ihanimmista ja upeista asioista ettet yritä muokata asiakkaitasi tiettyyn muottiin❤️"

"Mä oon nii ylpeä musta!!! Mitä rankempaa töissä on, sitä enemmän nautin, et mä saan itse päättää mitä teen kotona, ja siellä ei oo pakko tehdä mitään, mutta voin, ja pääsen helpommalla 3 jäteasemakuormaa ja monta roskista myöhemmin :D Ja tätäkään ei olisi ilman sua tapahtunut! Piti laittaa miettimään asioita, ja käsittelemään tunteita."

"Sinulla onkin hurjasti annettavaa ja se kaikki on sinusta itsestäsi kiinni, ei mistään papereista. Sinusta huokuu se aito auttamisen halu ja välittäminen. Näet ihmisen kaiken takana. Ja sinä oikeasti uskot, että pystyt auttamaan. Noista se lähtee, ei papereista." 

KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS

Palautetta Sivubisnestä järjestelyllä -valmennuksesta

Q: Millaisia asioita valmennus on mahdollistanut sinulle ihmisenä, ammattijärjestäjänä tai yrittäjänä?

"Usko omaan tekemiseen, ammattijärjestäjän käytännön työkalut, mistä lähteä liikkeelle sekä mitä kannattaa ja ei kannata tehdä."

"Olen saanut paljon lisää itsevarmuutta ja rohkeutta tehdä asioita. Koen vihdoin, että kelpaan juuri tällaisena kuin olen ja olen oman elämäni hallitsija❤️"

"Varmuus omaan tekemiseen, rohkeus aloittaa yritystoiminta"

"Erityisesti Instagramissa itsensä mainostaminen ja asiakkaiden kohtaaminen. Tukea yrityksen perustamisen vaiheisiin."

"Valmennus on selkeyttänyt minulle kuinka edetä kohti yrittäjyyttä! Miljan mahtava tuki on auttanut ottamaan askeleita kohti unelmia ja valmennuksen ansiosta olen päässyt tekemään unelmatyötäni❤️"

"En olisi saanut aikaiseksi aloittaa sivubisnestä ilman Miljaa. Uskallus ja osaaminen puuttui. En tienny mistä lähteä liikkeelle. Milja on todella sydämellinen ja ammattitaitoinen. Hän tekee kaikkensa auttaakseen❤️"


Q: Mistä olet tykännyt erityisesti?

"Avoimuudesta, kannustamisesta, nopeasta vastaamisesta, konkreettisesta avusta, esim. ennakkotehtävät"

"Siitä kuinka Milja uskoo onnistumiseeni ja pärjäämiseeni ammattijärjestäjänä. Innostus ideoihini ja hyvät kehitysehdotukset ongelmiin."

"Miljalta on saanut nopeasti vastaukset kysymyksiin ja henkilökohtaista neuvontaa. Valmennettavien wa-ryhmässä on ollut todella hyvä henkinen ja ihanaa muiden kannustamista."

"Kuinka Milja kohtaa asiakkaat ihmisenä. Ja todellinen auttamisen halu on ihan korvaamattomia!!🥰"

"Miljan ihana luotto tekeemiseeni ja osaamiseeni. Jämäkkä mutta sydämellinen tapa kohdata asiat."


Muita palautteita valmennettavilta:

"Jo ensimmäisen tapaamisen aikana ymmärsin, että tästä tulee olemaan kultaakin arvokkaampi apu matkalla ammattijärjestäjäksi. Milja on ihana ihminen ja ammattilainen♥️"

"Tämä valmennus on antanut mun elämälle suunnan kohti parempaa❤️"

"Oot ihan paras valmentaja!! Jatka samaa mallii❤️❤️"

"Kiitos Milja ensimmäisestä "miitistä"! Olet selvästi löytänyt oman juttusi ja sinusta huokuu aito välittäminen ja halu auttaa muita saavuttamaan parhaan itsensä. Kiitos! Tästä on hyvä starttailla omaa polkuaan!"

"Kiitos Milja sulle!❤️ Sait nyt jo luotua ihan hirveesti uskoa siihen, että musta voi kaikesta epävarmuudesta huolimatta olla tähän! Jään erittäin innolla odottamaan seuraavaa tapaamista❤️"

"Siis aivan pakko sanoa vielä kerran iso kiitos siitä meidän tapaamisesta! Musta tuntu et mun kaikki lukot tän yrittämisen suhteen aukes ja sain niin paljon toivoo lisää, et kyllä keinoja löytyy päästäkseen eteenpäin. Tuli tosi toiveikas olo pitkästä aikaa sen epätoivon ja turhautumisen jälkeen!

Ja siis edelleen joka kerta yllätyn ja ihmettelen et miten joku noin nuori on niin osaava ja löytää keinot niinkuin olis joku 10v kokemus tältä alalta. Oot lahjakkuus ja ihana että jaat sun taitoo ja oppeja meille muillekin."

"Tällä kurssilla koko ajan vahvistuu halu tehdä tätä ja miljan ihana tsemppaus, apu ja tietotaito on korvaamatonta! Tämän vuoden paras päätös!"

"Sun ansiosta mun unelmatyöstä on tullut totta. Kiitos siitä!"