asiakaspalautteet

PALAUTETTA KOTIKÄYNNEISTÄ

Asiakaspalvelun laadusta sanottua:

"Oli ihanan vaivatonta antaa järjestää vaatteet ja tavarat kaappeihin, kun ei itse tarvinnut kuin valkata pois heitettävät. Tästä saa myös boostia järjestää loputkin kaapit, sekä rohkeutta päästää irti asioista, joita ei oikeasti tarvitse! Lakanoiden viikkaukseen sai kyllä hyvät vinkit myös :)"

"Palvelu sulla on aina hyvää. Teet niin paljon sen eteen ettei asiakkaan tarvi jaksaa tai osata tehdä juuri mitään muuta kuin antaa sun tehdä työsi. :) Kuuntelet asiakkaan toiveita."

"Milja on ihana ihminen ja taitava ammattilainen, joka kohtaa asiakkaan aidosti ja pyrkii kääntämään kaikki kivet joilla päästään kohti haluttua lopputulosta. Lisäksi hän pyrkii ymmärtämään aina moninaisia syitä tilanteen taustalla ja tarjoamaan uusia näkökulmia asiakkaalle, tämä antaa mittaamattoman suuren avun myös tulevaisuutta ajatellen.

Esimerkiksi omalla kohdallani ongelma oli paljon laajempi kuin vain pelkkä järjestelyn tarve. Iso projekti on yhä kesken, mutta Miljan avulla olen saanut luottoa siihen, että asiat järjestyvät enkä ole yksin.

Minulle oli aluksi suuri häpeä myöntää tilannettani kenellekään, mutta Miljaan luotin heti ja hänen aito halunsa auttaa teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Suosittelen Miljaa ammattijärjestäjänä lämpimästi kaikille, hänen palveluidensa hankkiminen oli yksi elämäni parhaimmista päätöksistä!"


Lopputuloksesta sanottua:

"Vaikka ahdisti antaa jonkun muun katsella kaappeihin, niin lopputulos on sen arvoinen! Nyt tekis mieli vaan kattella kaappeihin kun vihdoin on päässy eroon lähes kaikesta turhasta, joista on pitäny kauemman aikaa irrottautua, mutta ei ole uskaltanut! Ja paitakasat on ihan best!"

"Tätä kaappia en ois uskonut koskaan saavan järjestykseen. Ja kuinka kauan kaikki on pysynyt oikeilla paikoilla! Kun kevätsiivoukset alkaa, niin varmasti taas löytyy paikkoja, missä tarvitaan sinun apua."

"Arvosana 5/5. Oon tosi tyytyväinen nuihin ratkaisuihin mitä keksit meidän kaapeissa toteuttaa. Suurin ongelma mulla on niissä ollut epäkäytännöllisyys, minkä takia kaapit meni nopeesti sotkuun, mutta tuolla järjestyksellä ne on nyt oikeesti käytännölliset! Vaikka ne muutokset oli suhteellisen pieniä, en ois omin avuin niitä keksinyt. Kiitos vielä hirveesti!"

"Kaappi oli ollu kauan kuin painajainen. :D Sinä ihana pelastus, joka sait hetkessä järjestettyä tavarat sinne minne ne kuuluukin. Ja voi apua, miten selkeä kaappi on nyt. Uskomatonta. Alan jo heti miettimään seuraavaa kohdetta :D Suuren suuri kiitos Milja!"

"Oon lopputulokseenki niin tyytyväinen!❤️ Nyt on yks asia vähemmän mietittävää kun varasto on freesattu. Alkutilanne oli se ettei varastoon mahtunut edes yhdellä jalalla astumaan. Nyt mahtuu pienessä varastossa jopa vähän kävelemään ja mikä tärkeintä, kaikki tavarat on helposti saatavilla, ja nähtävillä, sekä nätisti järjestettynä omiin kategorioihinsa. Tää ei varmastikkaan tuu olemaan viiminen kerta kun pyydän sulta apua!"


Muuta palautetta:

"Todellakin hintansa väärti, koska esimerkiksi kierrätykseen menevät sähkölaitteet tms. veit mukanasi, joita itsellä ei tulisi ollenkaan vietyä, vaan ne jäisi lojumaan vain kaappeihin." 

"Oli ihan tosi kiva käynti, ja erittäin hyödyllinen! Nimittäin vaikka onkin ihan kykenevä järjestelemään ite tavaroitaan, niin se aloittaminen vaan on niin vaikeeta. Se on mulla ollu isoin ongelma. 

Ja sit toinen juttu on et omia tavaroitaan ei osaa katsoa uusista näkökulmista, niin sun kans saatiin ne ihanasti järkättyä silleen uudella tavalla, miten niitä on nyt helppo käyttää. Oon niin innostunu hyvästä järjestyksestä, että meinaankin tästä nyt mennä askartelemaan heti, kun ne mun tarvikkeet on nyt niin miellyttävästi. Tuntuu et on helppoa aloittaa semmonen luova työ! Se ei oo mulle ollu aiemmin mahdollista ku tavarat on ollu hankalasti.

Kaiken kaikkiaan oon super tyytyväinen. Ja sä olit tosi helposti lähestyttävä ja empaattinen, se helpottaa paljon jos vähän häpeää omia kamojaan. Ei ollu yhtään semmonen tunne, että apua mitähän sä nyt ajattelet näistäkin. Tosi monia, niinku muakin, ahdistaa tämmösen järjestämishomman aloittaminen ja läpi meneminen. Varsinki siinä kaaosvaiheessa kun kaikki on levällään ja pitäis keksiä joku paikka kaikelle. 

Nyt kun sä olit mukana niin ei yhtään ahdistanu, asiat vaan rullas mukavasti ja oli tosi kivaa tehdä sitä! Ihanan helppoa! Kyl voisin suositella ihan kenelle tahansa!"

"Käynti oli tosi silmiä avartavaa! Kodari on alkanut pysyä järjestyksessä. Se oli mieleen jäävä käynti itselle kun oli joku järjestelylukko päällä ja sen jälkeen oon pistänyt tuulemaan!"

"Kyllä mää antaisin arvosanaks kaikesta ihan rehellisesti 5/5, just hyvät säilytysratkaisut ja nätit korit jne., ja tosi selkee tuo sun systeemi miten erittelet tavarat jne. Eikä oo kallis. :) Tosi toimiva systeemi kokonaisuudessaan tuo et teet jo etukäteistyötä niin homma hoituu paikan päällä entistä näppärämmin! Kiitos hirveesti vielä, siistiä jälkeä tuli!"


TUTUSTU KOTIKÄYNTEIHIN: Palvelut & hinnasto

OTA YHTEYTTÄ: tmimiljaniva@gmail.com 
KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS

PALAUTETTA ETÄKÄYNNEISTÄ

Q: Millaisia muutoksia olet saanut toteutettua palvelun avulla?

"Järjestelmällisyyttä arkeen."

"Ei pelkästään järjestys vaan myös oma käyttäytyminen tavaroiden säästelyn ja hankinnan suhteen"

"Vaatehuone uskomattoman ahdistavasta läjästä ihan jees-huoneeksi 😻"

"Oma huoneprojektini on vielä vaiheessa, mutta on luottavainen olo, kun Milja on siinä apuna. Olen saanut jo nyt paljon hyviä vinkkejä, miten läpikäydä tavaroita ja tehdä päätöksiä säilyttääkö vai ei."

"Olen saanut rutiinin ja työkalut sen ylläpitämiseen, jotta pääsen kiinni siihen, miten lähden toteuttamaan toivomani tilaa."

"Kodin tavaroiden karsinta helpottanut tavaroiden omille paikoille menoa. Ostokäyttäytyminen myös muuttunut siihen suuntaan, että ostaa tarpeeseen ja itseä palvelevan ratkaisun eikä vaan tarjouksesta "kelpaavaa". Oma suhtautuminen turhasta luopumiseen muuttunut, ei tarvitse säästää ehjää vain siksi jos joskus tarvitsee. Minulla on itsellä lupa määrittää mitä haluan ympärilleni."

"Nyt muovihärpäkkeet siivottu. Vain 2 kauppakassillista meni roskiin :D Ja kyllä tulikin tilaa kaappiin. Kiitos neuvoista."

"Mä oon saanu jo paljon kuule siistittyä/karsittua meidän kotia! Vielä on kaatikselle vietävää, mut se saa oottaa semmosta päivää kun jaksaa tän taapero-/vauva-arjen keskellä. Mut vitsi mikä "vapaus" nyt köllötellä meijän MAKKARISSA kun tää on vihdoin siisti ja avara, eikä semmonen tavarakaaos🥰

Ja se laatikkosysteemi myyntiin/poistoon yms on toiminu tosi hyvin! Oon vielä ne kaatisjututkin lajitellut, että se on viel helmpompaa kun vie ne. Mut kohta meillä on ihana, siisti ja järjestelmällinen koti, kiitos sinun!

Se miten oot vaikuttanu mun ajatusmaailmaan kodin siisteydestä, tuntuu, että kotona voi ihan nauttiakin, vaikka onkin vielä keskeneräistä :) Täällä kuitenkin vanhempainvapailla on tullu vietettyä PALJON aikaa :D Näkee kodin ihan uudella tavalla! Tää vapaus on ihanaa😍"

"Ainakin pyykki- ja tiskihuolto on helpottunu. Tiskikoneen tyhjennys kun ei vie kauaa, ei ennenkään, mutta nyt se vaan yksinkertaisesti tyhjennetään kun on valmis. Ei jää vuorta. Ja vaatteet vaan nyt siirtyy kuivausrummusta kaappiin, eikä joka aamu etitä uusia sukkia sieltä täydestä kuivaajasta :D

Suurin muutos on pään sisällä, asenteessa, et ajattelee jo että helpompi viedä tässä samalla heti kaikki esim. roskat paikoilleen, eikä "sitku jaksaa", samalla kun käy juomassa voi viedä jotain omalle paikalleen. Se käy välillä jo ihan huomaamatta :D"


Q: Mikä on ollut positiivista?

"Milja!❤️ Ja hänen ammattitaitonsa. Lisäksi hän on iloinen ja luova. Ihana olla Miljan asiakkaana."

"Kaikki!!!"

"Miljasta huokuu aito välittäminen ja paneutuminen asiakkaaseen jo ekalla etäkäynnillä (konsultaatio). Hän kuuntelee, välittää ja oikeasti ymmärtää, ihan uskomaton tyyppi.😍 Mua jännitti toi puhelu, mutta kokemus oli oikein positiivinen. Sovittiin samalla etäkäynti, joka kohta koittaakin, odotan innolla."

"Ensimmäisellä etäkäynnillä pidin epätodennäköisenä, että saan huoneen koskaan valmiiksi. Nyt on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että se on mahdollista." 

"Milja näki minut ja koin, että on aidosti ja vilpittömästi mukana tässä. Ymmärsin, että tässä todellakin kannattaa aloittaa sopivin pienin askelin ja suhtautua tähän lempeästi, jotta tästä saa pysyvän rutiinin ja järjestyksen. Tämä ei ole suoritus."

"Miljan aidosti iloinen asenne tsemppaamaan ja kehumaan. Kertaakaan ei tullut sellainen olo, että ei voisi viestittää. Positiivista myös oma kehitys, juuri minulle sopivat vinkit ja tarpeeksi pieneksi palastellut aloitus hommat! Ei tuntunut ylitsepääsemättömälle, vaan pääsi helposti alkuun."


Muita palautteita etäasiakkailta:

"Olet liki täydellinen ❤️" 

"En koe, että olisi mitään kehitettävää."

"Kokonaisarvio 5/5 kertoo sen et aion tilata tän palvelun joskus uudestaan. Isoin kiitos siitä että autoit karsimaan tavaroita! (Kuvittelin olevani suht minimalistinen mut en oo kyllä ollu. XD)"

"Ensinnäkin - ihan super motivoivaa. Oli pakko kohdata se ongelma oikeesti. Sillon kun otin yhteyttä ni olin oikeesti ihan pulassa ja sit sen jälkeen ehtiki jo vähän hiipumaan et määh emmä jaksakaan ees hoitaa sitä asiaa, mutta oltiin sovittu sillon heti se aika ni olis ollu paljon isompi kynnys perua se tapaaminen.

Toiseksi - tuli olo, että todellakin välität ja oot kiinnostunut just mun ongelmasta ja kohtasit minut.

Kolmanneksi - etäyhteyksien kautta ei ollut yhtään huonompi, kuin mitä voisin kuvitella ihan kasvokkain käydyn keskustelun etenevän. Videon välityksellä pystyy näyttämään kaapit ym. ongelmakohdat ihan yhtä näppärästi.

Neljänneksi - innostuin sen puhelun jälkeen käymään beben vaatteet läpi ja karsimaan osan. Pikkuhiljaa etenen muihinki osa-alueisiin."

"Arvosana 5/5 ku ei oo ees kehitysideoita. :D"

"Mä olin/olen todella positiivisesti yllättynyt! Ja mulla kuitenkin on jo ikää 45 ja melkein kaikki lapset aikuisia. Siis niin terveellistä todeta, ettei todellakaan osaa kaikkea vielä tässäkään iässä! Kiitos❤️" 

"Heti tuli hyvä fiilis siivota keittiön tasot ja laittaa vielä pyykitkin koneeseen. Ja nopeasti sujahti. Kyllä sä olet niin oikealla alalla!"

"Todella osuvaa materiaalia tähän tilanteeseen🥰 Sain hyvän tsempin ja tuen nyt aloittaa. Kiitos😍"

"Suuret kiitokset taas tämänpäiväisestä etäkontaktista. Mahtavaa, miten pistätä ajattelemaan asioita aivan uudella tavalla. Alkaa itsekin ymmärtää omia toimintatapoja ja mistä ne kumpuaa. Mitä kodilta ja siisteydeltä ylipäätänsä haluaa.

Kaikki ei oo niin mustavalkoista kuin "siistissä kodissa on mukavampi asua". Vaikka joo sehän kyllä pitää paikkaansa, mutta onhan se aika pinnallisesti ajateltu. Se, miksi sitä siisteyttä haluaa ylläpitää on paljon merkityksellisempää. Silloin myös sitä siisteyden "tasoa" voi miettiä järkevämmäksi.

Kuten videopuhelussa kävi ilmi, että vähän ehkä liikaa tässä elämäntilanteessa vaadin kodin siisteydeltä, auttaa sisäistämään, miksi voisi höllätä otetta ja olla itselle armollisempi. Ja sehän on juuri ne lapset ja mies❤️

Kunhan taas saadaan laitettua kodin siisteyttä/karsintaa/järjestämistä eteenpäin, olen varmasti sinuun taas yhteydessä. Tästä on niin suuri apu!❤️ Totta puhuen, en tiennytkään kuinka merkityksellinen tämä juttu on itselleni, ennen kuin sinun kanssa juteltiin! Tämä on jo nyt antanut niin paljon!❤️ KIITOS ❤️"

"Voi kiitos käynnistä ja yhteenvedosta. Niin hyvä mieli kaikkineen tästä projektista, kaikki meni niin sujuvasti eikä tuntunut rankalta tai ikävältä isokaan karsimis- ja järjestelyprojekti. Nyt tiedän, mitä tehdä jotta lopputulos on ihan toivomani."

"Minusta on ihanaa, että suhtaudut asiakkaaseen ihmisenä, lempeästi, osoitat selvästi halua ymmärtää jokaisen asiakkaan taustan, ajatukset ja muun sisäisen maailman. Se ei katso ikää vaan avoimuutta ja aitoa kiinnostusta. Sinulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, ja jo se motivoi."

"Kiitos ihana Milja❤️ En pystyisi tähän ilman sun tukea ja asiantuntemusta. En ole kokenut tällaista motivaatiota ja inspiraatiota vuosiin! Ja mikä parasta, tämä projekti ei väsytä eikä tuo pahaa oloa. Kiitos❤️"

"Tiedän jo miten hyvä oot hommassas ja sun tuki on merkinny mulle sanoinkuvaamattoman paljon❤️❤️ Kerrankin oon tarpeeksi jollekulle❤️❤️"

"Tää on musta sussa yks kaikista ihanimmista ja upeista asioista ettet yritä muokata asiakkaitasi tiettyyn muottiin❤️"

"Mä oon nii ylpeä musta!!! Mitä rankempaa töissä on, sitä enemmän nautin, et mä saan itse päättää mitä teen kotona, ja siellä ei oo pakko tehdä mitään, mutta voin, ja pääsen helpommalla 3 jäteasemakuormaa ja monta roskista myöhemmin :D Ja tätäkään ei olisi ilman sua tapahtunut! Piti laittaa miettimään asioita, ja käsittelemään tunteita."

"Sinulla onkin hurjasti annettavaa ja se kaikki on sinusta itsestäsi kiinni, ei mistään papereista. Sinusta huokuu se aito auttamisen halu ja välittäminen. Näet ihmisen kaiken takana. Ja sinä oikeasti uskot, että pystyt auttamaan. Noista se lähtee, ei papereista." 

 

TUTUSTU ETÄPAKETTEIHIN: Palvelut & hinnasto

OSTA ETÄPAKETTI: Verkkokauppa (Kokoelma: Etäasiakkuudet)
KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS

PALAUTETTA SIVUBISNESTÄ JÄRJESTELYLLÄ -VALMENNUKSESTA

Q: Millaisia asioita valmennus on mahdollistanut sinulle ihmisenä, ammattijärjestäjänä tai yrittäjänä?

"Usko omaan tekemiseen, ammattijärjestäjän käytännön työkalut, mistä lähteä liikkeelle sekä mitä kannattaa ja ei kannata tehdä."

"Olen saanut paljon lisää itsevarmuutta ja rohkeutta tehdä asioita. Koen vihdoin, että kelpaan juuri tällaisena kuin olen ja olen oman elämäni hallitsija❤️"

"Varmuus omaan tekemiseen, rohkeus aloittaa yritystoiminta"

"Erityisesti Instagramissa itsensä mainostaminen ja asiakkaiden kohtaaminen. Tukea yrityksen perustamisen vaiheisiin."

"Valmennus on selkeyttänyt minulle kuinka edetä kohti yrittäjyyttä! Miljan mahtava tuki on auttanut ottamaan askeleita kohti unelmia ja valmennuksen ansiosta olen päässyt tekemään unelmatyötäni❤️"

"En olisi saanut aikaiseksi aloittaa sivubisnestä ilman Miljaa. Uskallus ja osaaminen puuttui. En tienny mistä lähteä liikkeelle. Milja on todella sydämellinen ja ammattitaitoinen. Hän tekee kaikkensa auttaakseen❤️"


Q: Mistä olet tykännyt erityisesti?

"Avoimuudesta, kannustamisesta, nopeasta vastaamisesta, konkreettisesta avusta, esim. ennakkotehtävät"

"Siitä kuinka Milja uskoo onnistumiseeni ja pärjäämiseeni ammattijärjestäjänä. Innostus ideoihini ja hyvät kehitysehdotukset ongelmiin."

"Miljalta on saanut nopeasti vastaukset kysymyksiin ja henkilökohtaista neuvontaa. Valmennettavien wa-ryhmässä on ollut todella hyvä henkinen ja ihanaa muiden kannustamista."

"Miljan ihana luotto tekeemiseeni ja osaamiseeni. Jämäkkä mutta sydämellinen tapa kohdata asiat."

"Kuinka Milja kohtaa asiakkaat ihmisenä. Ja todellinen auttamisen halu on ihan korvaamattomia!!🥰"


Muita palautteita valmennettavilta:

"Jo ensimmäisen tapaamisen aikana ymmärsin, että tästä tulee olemaan kultaakin arvokkaampi apu matkalla ammattijärjestäjäksi. Milja on ihana ihminen ja ammattilainen♥️"

"Tämä valmennus on antanut mun elämälle suunnan kohti parempaa❤️"

"Oot ihan paras valmentaja!! Jatka samaa mallii❤️❤️"

"Kiitos Milja ensimmäisestä "miitistä"! Olet selvästi löytänyt oman juttusi ja sinusta huokuu aito välittäminen ja halu auttaa muita saavuttamaan parhaan itsensä. Kiitos! Tästä on hyvä starttailla omaa polkuaan!"

"Kiitos Milja sulle!❤️ Sait nyt jo luotua ihan hirveesti uskoa siihen, että musta voi kaikesta epävarmuudesta huolimatta olla tähän! Jään erittäin innolla odottamaan seuraavaa tapaamista❤️"

"Siis aivan pakko sanoa vielä kerran iso kiitos siitä meidän tapaamisesta! Musta tuntu et mun kaikki lukot tän yrittämisen suhteen aukes ja sain niin paljon toivoo lisää, et kyllä keinoja löytyy päästäkseen eteenpäin. Tuli tosi toiveikas olo pitkästä aikaa sen epätoivon ja turhautumisen jälkeen!

Ja siis edelleen joka kerta yllätyn ja ihmettelen et miten joku noin nuori on niin osaava ja löytää keinot niinkuin olis joku 10v kokemus tältä alalta. Oot lahjakkuus ja ihana että jaat sun taitoo ja oppeja meille muillekin."

"Tällä kurssilla koko ajan vahvistuu halu tehdä tätä ja miljan ihana tsemppaus, apu ja tietotaito on korvaamatonta! Tämän vuoden paras päätös!"

"Sun ansiosta mun unelmatyöstä on tullut totta. Kiitos siitä!"


TUTUSTU SIVUBISNESTÄ JÄRJESTELYLLÄ -VALMENNUKSEEN: Palvelut & hinnasto

OSTA SIVUBISNESTÄ JÄRJESTELYLLÄ -VALMENNUS: Verkkokauppa (Kokoelma: Sivubisnestä järjestelyllä)
KUVA: PAULA AHOLA
KUVA: PAULA AHOLA

PALAUTETTA SILLÄ SIISTI! -KIRJASTA

Q: Mistä pidät Sillä siisti! -kirjassa?

"Sen selkeydestä ja yksinkertaisista tehtävistä joita voi kirjan edetessä toteuttaa. Kirja on tuotu hyvin käytäntöön ja kodin osa-alueet on käyty läpi hyvin. Välikysymykset oli kivoja mitä tuli pohdittua oman arjen kautta kun niihin tuli ajatuksia. Kirja oli kivan selkeä, helppolukuinen ja kaikki sen osat oli nimetty selkeästi ja kaikissa oli pieni johdanto aiheeseen jossa kivasti normalisoitiin kotien mahdollisia ongelma kohtia. Huumoriakin löytyi mikä oli tosi hyvä juttu. Sen kautta rentoutuu lukemaan, eikä läpikäynti ole puurtamista tai tietokirjamaista. Sellainen hyvän mielen siivousopas joka kotiin."

"Kirjan ulkoasu on kaunis ja seesteinen. Kieli on selkeää ja helppoymmärteistä. Esimerkit ovat hyviä, helppoymmärteisiä ja samaistuttavia."

"Selkeä rakenne, sopivasti tilaa omille muistiinpanoille, helppo palata uudestaan niihin asioihin mitä pitää kerrata."

"Omia siivoustapoja ei ole paljoa tullut pohdittua oikein koskaan ja nyt tuli pysähdyttyä tän aiheen äärelle"

"Se motivoi siivoamaan 💗 on myös hyviä käytännön vinkkejä joita on helppo soveltaa itselle sopivaksi."

"Selkeä, mielenkiintoinen lukea, ihanan konkreettisia, käytännöllisiä vinkkejä arkeen."

"Järjestelmällinen, kodin kaikkien tärkeiden huoneiden ja toimintojen läpikäyminen."

"Hyviä käytännöllisiä vinkkejä miten saa arjesta ja siisteydestä pidettyä kiinni."

"Selkeä, paljon tilaa muistiinpanoille ja paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä!"

"Ihanan selkeä ja käy läpi asiat loogisessa järjestyksessä. Trackerit kivoja."

"Selkeästi luokiteltu eri kategoriat. Siivous vinkit eri kohteisiin <3"

"Sen voi "rakentaa" omana arkeen sopivaksi, sekä toimii inspiraationa"

"Listaus harvoin tehtävistä kotitöistä ja vuosisuunnitelma taulukot."

"Ulkoasu, järjestys, sisältö. Kaikki kokonaisuudessaan!"

"Kaunis, selkeä ja tilaa omille muistiinpanoille."

"Mielenkiintoinen kirja, antoi inspiraatiota!"

"Vinkeistä tiettyihin kohteisiin/ paikkoihin"

"Helppolukuinen ja selkeä kokonaisuus"

"Kirja on selkeä ja inspiroiva."

"Tarpeellinen jokaiselle :)"

"Selkeys ja ulkoasu"

"Selkeä."


Q: Oletko saanut arkeesi muutoksia kirjan avulla?

"Keittiön lieden ympärys ja koko taso pysyy nyt suht siistinä koko ajan. Kodin kierrätysjärjestelmä on nyt toimivampi. Minimalistihaaste otettu vastaan, ja sen myötä kodin vaate-, tekstiili- ja tavaramäärä on vähentynyt huomattavasti, ja kodin siistinä pitäminen on näin ollen helpompaa."

"Kirjasta ja ehkä sua seuraamalla instassa se että siivoaminenkin kannattaa purkaa pieniin osiin. Ei ajatella "suursiivouksia" vaan aina vähän kerrassaan. Vartin siivous on best ja siinä ajassa ehtii jo vaikka mitä. Aina on vartti aikaa"

"Ajatustyö siisteyden ylläpitoon liittyen on muuttunut. Siivouksen ei tarvitse olla aina rasite, sen voi kääntää toisinpäin, että se on pieni teko arjen mulavuuden ylläpitoon. Siivousvartti best!"

"Omaa ajatusmallia muutettua jälleen siihen suuntaan, että jo se että tavaralla on oma paikka, vie kodin siisteyttä eteenpäin eikä tavarat jää lojumaan "niille sijoilleen""

"Toistaiseksi inspiraatiota ja pieniä järjestelyyn liittyviä muutoksia esim. keittiössä, sekä tavaroiden karsintaa."

"Keittiö on iltaisin pääosin siisti. Ja ollaan myös lapsen kanssa tehty kk suunnitelma jota aletaan toteuttaa nyt kun koulut alkaa."

"Kyllä! Tavarat on helpompi pitää järjestyksessä ja kirjan avulla on helppo pitää kirjaa harvemmin tehtävistä kotitöistä."

"Olen saanut uusia näkökulmia ajatusmalleihin"

"Vähemmän stressiä siivoamisesta kun siivoaminen on säännöllisempää ja järjestelmällisempää."

"Sain käytyä läpi monia sellaisia kodin paikkoja jotka yleensä jäävät siivoamatta"

"Kyllä, viikkosiivous-rutiini käyttöön. Ei ole ikinä siivouspäivänä kaamea sotku"

"Rutiinit on alkanu pikku hiljaa muuttumaan ja muodostumaan, joten kyllä!"

"Keittiö pysyy siistimpänä, sekä arkisiivoukseen paremmin struktuuria."

"Ihan oikeasti, sun kirjan ansiosta ollaan saatu määritellä siisteyden merkitystä ja tavoitetasoa molempien puolisoiden näkökulmasta ja käytyä järjestelmällisesti läpi molempien suosikki- ja inhokkikotitöitä, ja jaettua mielenkiinnon ja osaamisen mukaan vastuuta. Tämä on ollut tosi tärkeää, koska meille syntyi ihana esikoinen seitsemän viikkoa sitten, eikä koti ja sen hoito ole enää entisensä. Tällaiseen murrosvaiheeseen sun kirja on oiva apu❤️"


Muuta palautetta Sillä siisti! -kirjasta:

"Lopussa olleet tehtävät 1-14 kohdat mitkä toteuttaa päivä päivältä oli tosi konkreettisia ja kivoja pieniä asioita mitä tehdä siivousrutiinien helpottamiseksi."

"Hyvä perusopas kodin siistinäpitoon! Siitä on iloa ja apua nyt ja tulevaisuudessa :)"

"Omien pohdintojen kirjaamiseen kuuluva tila ja ruksilistat kiva lisä!"

"Olen todella tyytyväinen ostokseeni"

"Hei oon lukenut sun kirjaa ahkerasti ja tiedätkö sillä on oikeasti saavutettu muutos! Piti elää 35-vuotiaaksi, että oivalsin sun kirjan avulla, että siivous/siisteyden ylläpito on oltava jatkuvaa ja päivittäistä. Ei auta valittaa viikon päästä miks kämppä on kun pommin jäljiltä, jos siinä välissä ei ole siisteyden eteen tehnyt mitään. Siis niin "pieni" oivallus mutta niin iso merkitys!"

"Siis meil on alkanu nyt näkyy muutos keittiössä! Me ollaa pidetty aika hyvin sitä siistinä. Tiskit ei enää loju montaa päivää pöydällä XD"

"Olen hankkinut sinun kirjan itselleni ja se sekä sometilisi on inspiroinut minua(kin) käytännön toimiin kotonani ja olen saavuttanut paljon parempaa järjestystä oman kodin sisällä juuri sinun ansiostasi, kiitos siitä!😍"

"Luin just sun kirjan. Oikeasti mun piti tehdä käännöstöitä, mutku...  XD Siis mulla tuli taas semmonen kummallisen voimaantunut ja kiitollinen olo. Se ylitsepääsemättömältä tuntuva kaaos, ihan ku se vain hävis. Kiitos tästä, terapeutiksi voisit myös ryhtyä :)❤️"
 

"Miun on pakko vielä kiittää tuosta kirjasta ja olen sen nyt lukenut yksin ja poikien kanssa läpi ja olemme yhdessä raivanneet ja siivonneet taloamme ja huoneita ym. Ja tänään minä ikuinen jouluhörhö laitoin isot lattiatontut poistoon ja luovutus/haku sovittu huomiselle. Nuo 4 isoa tonttua vie liikaa tilaa säilytyksessä ja jouluna ne vie tilaa liikaa tuvasta joten hein oli aika muuttaa uuteen joulukotiin. Muutenkin meiltä on kahdessa viikossa lähtenyt kolme peräkontillista tavaraa kiertoon, kiitos sinun!"

"Moikka! Nyt kun hetken aikaa on sinun kirja ollut kotona, haluaisin kirjoitella sulle kiitoksia ja omia kokemuksia kirjaan liittyen.

Olen itse suhteellisen siisti ihminen ollut koko elämäni, josta 100% kiitos on äidilleni. Asun nykyisin miehen kanssa, jonka lapsuudessa siisteys ei ollut prioriteetti, ja jos oli, siivousta opetettiin talon tyttölapsille ja pojat jäivät siivouskasvatusta paitsi lähes kokonaan.

Varmaan aika ymmärrettävästi, nämä kaksi täysin eri siisteyskäsitystä samassa asunnossa on aiheuttanut heti alusta pitäen ongelmia, kun käsitys siisteyden tärkeydestä ja edes siitä mitä tarkoittaa "siisti koti" on täysin eri. Toiselle se tarkoittaa sitä, ettei yhdelläkään tasolla ole mitään ja toiselle sitä, että keittiössä ei ole mitään umpihomeessa.

Haluaisinkin siis kiittää sinua ja kirjaasi siitä, että olet avannut meidän välille hyvin avointa keskustelua täysin uusista näkökulmista molempien puolelta.

Ensimmäistä kertaa tuntuu että ymmärrämme, miltä todella toisesta tuntuu, kun joku on kirjannut ylös yksityiskohtaisia "väitelauseita" siisteydestä, ja molemmat pystyy ilmaisemaan kirjoittamalla/puhumalla, mitä kyseisestä asiasta miettii.

Kirja ei ole meillä ollut käytössä vielä pitkään, mutta uskon että meidän yhteisen kodin ja parisuhteenkin kannalta kirja oli huikea ostos. Kiitos sinulle, teet hurjan tärkeää ja mahtavaa työtä!"


TUTUSTU SILLÄ SIISTI! -KIRJAN SÄHKÖISEEN VERSIOON JA OSTA TÄSTÄ: E-KIRJA Sillä siisti! - Oma siivouspäiväkirjaniKaikki arvostelut ovat peräisin ihmisiltä, jotka ovat todella käyttäneet arvostelemiaan tuotteita/palveluita. Tämä on varmistettu siten, että vain kyseiset ihmiset ovat saaneet linkin palautekyselyyn, jonka kautta he ovat jakaneet kokemuksiaan. Lisäksi osa palautteista on tullut henkilökohtaisesti asiakkailta yrittäjälle.