Toimiva pyykkirumba -minikurssi

Loppuunmyyty TULOSSA

Toimiva pyykkirumba -minikurssi on nyt myynnissä!

Pyykkäys, tuo pakollinen paha - tai näin se usein koetaan. Mutta itse asiassa sen ei tarvitse olla pakollinen paha, vaan siitä voi tehdä itselleen ihan mukiinmenevää, jopa hauskaa!

Kurssilla opit askeleet siihen, kuinka saada pyykkirumbasta helposti hallittava, mukava osa arkea sen sijaan, että tarvitsisi kiristellä hampaita kaikkialle leviävien pyykkivuorien kanssa.

MITÄ SAAT KURSSILLA?

✅ 8 x kirjallinen materiaali sähköpostitse

✅ 2 x 15min videomateriaali

✅ Minun henkilökohtainen apuni koko kurssin ajan

✅ Ladattavat materiaalit, joista saat tulostettua itsellesi inspiroivia listoja ja taulukoita kurssin tueksi

✅ Tyytyväisyystakuu; Jos kotitaloutenne pyykkimäärä ei vähenny ollenkaan kurssin avulla, saat kurssin päätyttyä 60min henkilökohtaisen tapaamisen, jossa ratkaisemme haasteesi.

✅ Pienryhmä: Vain 15 osallistujaa, jolloin pystyn oikeasti antaa henkilökohtaista apua juuri Sinulle

SISÄLTÖ & AIKATAULU:

- to 4.5. Tilannekartoitus + 1. video

- ti 9.5. Karsiminen

- ma 15.5. Pyykinpesu & koneen huolto

- to 18.5. Kuivatus & tahranpoisto

- ma 22.5. Vaatteiden huolto & korjaus + 2. video

- to 25.5. Toimiva ja kaunis vaatesäilytys

- ma 29.5. Puolipitoiset & kausivaatteet

- ke 31.5. Kestävät vaatehankinnat

Valitse toimitustavaksi "E-tuote sähköpostitse", ja saat alkuinfon sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

TERVETULOA MUKAAN <3

Asiakkaiden kertomaa:

"Materiaalipaketit on laajat ja selkeät, ja niistä nousee paljon pohdittavaa. Pohdinnoille on annettu hyvin tilaa, ja kurssi oli tarpeeksi pitkäkestoinen, niin pysyi ajatus mukana toiminnassa. Itse en tarvinnut lisäapua Miljalta, mutta oli ihanaa huomata sähköposteista että sitä oli tarjolla!"

"Halusin vaan sanoa, että tykkään jo nyt todella paljon pyykkimatskuista ja huomaan, että jos jatkuu näin, niin tulen saamaan todella paljon hyödyllistä apua ja tukea! Karsimiskysymykset ovat todella hyviä ja selkeitä. Ja materiaalin ulkonäkö on todella kaunis!"

"Pyykkirumba on mainio kokonaisuus! Olen aivan ihastunut tyylikkääseen materiaaliin ja helposti sisäistettävään tekstiin. On tullut paljon hienoja oivalluksia."

"Kurssin rakenne on erittäin selkeä ja kaikin puolin hyvin järkevästi toteutettu. Sain erittäin paljon uusia oivalluksia ja huomaan nyt missä meillä on eniten ongelmakohtia. Kurssi ei missään vaiheessa tuottanut stressiä ja tätä on ollut todella mukava käydä läpi. Kurssi oli mielestäni jopa niin tyhjentävä, että melkein harmittaa että minulla ei tällä kertaa ollut tarvetta etäavulle. Etäavun tarjoamisesta iso plussa, ja jos Miljan avulle on tarvetta, voin todellakin suositella, että ottaa Miljaan yhteyttä! Näin entisenä etäasiakkaana voin taata, että saat siitä buustin ja ehkä jopa ahaa-elämyksen. Lisäksi materiaali on erittäin kaunis, mikä on aina kiva bonus, silloin siihen haluaa todellakin palata uudelleen ja uudelleen. Ainakin meillä helpottui pyykkirumba, joten tavoite saavutettu."


Kurssin voi halutessaan maksaa kuluttomalla osamaksulla. Valitse tällöin maksutavaksi "Lasku 14pv maksuajalla" ja kerro tilauksen kommenteissa, monessako erässä (1-2) tahdot laskun maksaa.

Hintahistoria:
21.-23.4. 129€

24.-26.4. 149€

27.4. 139€

28.4.-30.4. 109€
1.5.-3.5. 129€ 
4.5. --> 149€ 

149,00 €