palvelut & hinnasto

KOTIKÄYNTI alk. 65€/h

Kotikäynti sopii sinulle, joka tahdot ammattilaisen konkreettisesti paikan päälle auttamaan järjestyksen kanssa. Kotikäynneillä karsitaan tarpeeton pois sekä luodaan järjestys, jota on ilo katsoa ja helppo hallita.


K O T I K Ä Y N T I   S I S Ä L T Ä Ä :

✅ 30min tilannekartoitus, jossa käydään läpi kotisi tilanne, siihen johtaneet seikat sekä tavoitteesi kodin järjestyksen ja tavaramäärän suhteen.

✅ Suunnittelen ja valmistelen kotikäynnin tilannekartoituksen jälkeen. Teen käyntiä varten paitsi toiminta-, myös järjestyssuunnitelman.

✅ Käyn hankkimassa tarvittavat säilytysratkaisut puolestasi. (Säilytysratkaisut itsessään eivät sisälly tuntihintaan, mutta säästän Sinut kaupoissa hyppäämiseltä.)  

✅ Kotikäynti:  

  • Tavaran karsiminen: Poistetaan tarpeeton tavara tilaa viemästä. Karsimisvaiheessa edellytetään läsnäoloasi, sillä vain Sinä tiedät, mistä tavaroista saa luopua ja mistä ei. Autan Sinua päätöksenteossa, enkä koskaan heitä mitään pois ilman lupaasi.
  • Tavaran järjestely: Luodaan kotiisi järjestys, jota on ilo katsoa ja helppo hallita. Järjestelyvaiheessa saat itse valita, oletko mukana vai tahdotko avaimet käteen -tyyppisen palvelun.
  • Sparraus: Karsimisen ja järjestelyn yhteydessä keskustellaan tavaroihin liittyvistä haasteista, järjestyksen ylläpidosta, ajattelumme ja uskomustemme vaikutuksesta kodin tilanteeseen... Sparraus on ikään kuin lisämauste, jolla varmistetaan, että saat kotikäynnistä mahdollisimman pitkäaikaisen hyödyn.

✅ Vien puolestasi kierrätykseen ja lahjoitukseen ne tavarat, joista tahdot luopua (pl. suuret huonekalut). Jos tahdot myydä tavaroitasi esim. live- tai nettikirppiksellä, annan tarvittaessa ohjeita siihen.  

✅ Etäapu 30 päivää kotikäynnistä. Etäapu tarkoittaa, että olen viestitse käytettävissäsi, mikäli järjestettyyn tilaan liittyen tulee vielä käynnin jälkeen kysymyksiä tai asioita, joihin kaipaat apua.  

✅ Matkakulut sisältyvät kotikäynnin hintaan 20km säteellä Kokkolan keskustasta.

✅ Tyytyväisyystakuu: Jos koet tilannekartoituksen jälkeen, että palvelu ei vastaa odotuksiasi, et maksa mitään.


K Ä Y N T I E N   H I N N A S T O :

Kun käynnin pituus on...

💵 ...1-2h = 80€/h

💵 ...3-4h = 75€/h 

💵 ...5-6h = 70€/h

💵 ...yli 7h = 65€/h

Laskutan vain siitä ajasta, jonka vietän konkreettisesti luonasi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Matkakulut 0,65€/km yli 30km säteellä Kokkolan keskustasta. Yli 200km päässä Kokkolasta laskutetaan myös yöpymiskorvaus 150€/yö.  

Työn hinnasta saa kotitalousvähennyksen (60%) verotuksessa. Omavastuu on vuodessa 100€. Autan tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa. Kotitalousvähennyksen jälkeen palveluiden todelliset hinnat ovat parhaimmillaan seuraavanlaiset:

 80€ - ✅ 32€

75€ - ✅ 30€

70€ - ✅ 28€

 65€ - ✅ 26€ 


K O T I K Ä Y N N I N   M A K S U :

Kotikäynti laskutetaan 1-2 päivän sisällä käynnistä. Laskussa on 14 päivää maksuaikaa, ja summan voi jakaa kahteen erään.


K Y S Y   L I S Ä T I E T O J A :

040 141 2772 / tmimiljaniva@gmail.com


V A R A A   M A K S U T O N   T U T U S T U M I N E N :

https://vello.fi/miljaniva/

KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS

TOIMIVA PYYKKIRUMBA

Pyykkäys, tuo pakollinen paha - tai näin se usein koetaan. Mutta itse asiassa sen ei tarvitse olla pakollinen paha, vaan siitä voi tehdä itselleen ihan mukiinmenevää, jopa hauskaa! 

Kurssilla opit askeleet siihen, kuinka saada pyykkirumbasta helposti hallittava, mukava osa arkea sen sijaan, että tarvitsisi kiristellä hampaita kaikkialle leviävien pyykkivuorien kanssa.


MITÄ SAAT KURSSILLA?

✅ 8 x kirjallinen materiaali sähköpostitse

✅ 2 x 15min videomateriaali

✅ Minun henkilökohtainen apuni koko kurssin ajan

✅ Ladattava materiaalipaketti, josta saat tulostettua itsellesi inspiroivia listoja ja taulukoita kurssin tueksi

✅ Tyytyväisyystakuu; Jos kotitaloutenne pyykkimäärä ei vähenny ollenkaan kurssin avulla, saat kurssin päätyttyä 60min henkilökohtaisen tapaamisen, jossa ratkaisemme haasteesi.

✅ Pienryhmä: Vain 15 osallistujaa, jolloin pystyn oikeasti antaa henkilökohtaista apua juuri Sinulle


SISÄLTÖ:

- OSIO 1: Tilannekartoitus + 1. video

- OSIO 2: Karsiminen

- OSIO 3: Pyykinpesu & koneen huolto

- OSIO 4: Kuivatus & tahranpoisto

- OSIO 5: Vaatteiden huolto & korjaus + 2. video

- OSIO 6: Toimiva ja kaunis vaatesäilytys

- OSIO 7: Puolipitoiset & kausivaatteet

- OSIO 8: Kestävät vaatehankinnat


Ostoksille: Toimiva pyykkirumba -minikurssi

KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS