S I V U B I S N E S T Ä   J Ä R J E S T E L Y L L Ä

SIVUBISNESTÄ JÄRJESTELYLLÄ

Sivubisnestä järjestelyllä on henkilökohtainen valmennus sinulle, joka olet kiinnostunut ammattijärjestäjän työstä. Käymme perusteellisesti läpi, miten juuri Sinä voit rakentaa unelmiesi sivubisneksen ammattijärjestäjänä.


ENNEN VALMENNUSTA: 

✅ Inspiroivat ennakkotehtävät postitse kotiisi toimitettuna, jotta saat varsinaisesta valmennusosuudesta kaiken irti.

✅ Pääsy Sivubisnestä järjestelyllä -valmennettavien WhatsApp-ryhmään, josta saat itsellesi ihanien kollegoiden tukiverkoston. Minä olen ryhmässä mukana vastaamassa kysymyksiin, ja lisäksi ryhmässä on osaava kirjanpitäjä vastaamassa yrityksen perustamiseen ja alkuvaiheeseen liittyvissä kysymyksissä.

✅ Pääsy Sivubisnestä järjestelyllä -valmennettavien Facebook-ryhmään, jonne jaamme yhdessä mm. parhaat kirjavinkit.

✅ Henkilökohtainen etäapu viestitse ja sähköpostitse alkaa siitä hetkestä, kun olet ostanut valmennuksen. 


VALMENNUKSEN AIKANA:

✅ 4 x 60min henkilökohtainen tapaaminen etänä tai kasvotusten; kasvotusten voin tavata Kokkolassa, sekä omien menojeni mukaan myös muualla Suomessa. Tapaamisten sisältö rakennetaan Sinun toiveidesi pohjalta. Mitä olisi hyvä tietää ja osata etukäteen? Mitä kaikkea ammattijärjestäjän työhön käytännössä sisältyy? Kuinka pääsen alkuun? 

✅ 1 x 60min henkilökohtainen tapaaminen osaavan kirjanpitäjän kanssa, joka auttaa sinua kirjanpitoon, veroihin, vakuutuksiin, yrityksen perustamiseen ja muihin yrittäjyyden alkutaipaletta koskeviin kysymyksiin liittyen.

✅ 3 x asiantuntijawebinaari:

  • Kiira Vuorinen: Menestys ammattijärjestäjänä
  • Susanna Kalliomäki: LEAN ammattijärjestäjän työssä
  • Saana Opacic: Kuinka kohdata ostoriippuvuudesta kärsivä asiakas

✅ Materiaalipaketti, josta on sinulle merkittävää hyötyä ammattijärjestäjän työssä. Materiaalipaketti sisältää mm. Menestyksekäs etäasiakkuus -e-oppaan sekä materiaalit, joita itse käytän asiakastyössäni päivittäin. Saat materiaaleja neljä kertaa valmennuksen aikana; jokaisen tapaamisen jälkeen.

✅ Henkilökohtainen etäapu viestitse ja sähköpostitse on voimassa koko valmennuksen ajan, jotta saat minulta kaiken tarvitsemasi avun myös tapaamisten välillä.

✅ Kirjanpitäjä on valmennettavien yhteisessä WhatsApp-ryhmässä vastaamassa sinua mietityttäviin kysymyksiin koskien yrityksen perustamista, kirjanpitoa, laskutusta, veroja, vakuutuksia jne.


VALMENNUKSEN JÄLKEEN:

✅ Saat jäädä valmennettavien WhatsApp-ryhmään, jonne jaan viikoittain kullanarvoista osaamistani ja vinkkejäni myös valmennuksen päätyttyä. Ryhmän myötä Sinulla on kollegaverkosto apunasi ja tukenasi myös jatkossa.

✅ Saat jäädä valmennettavien Facebook-ryhmään.

✅ Henkilökohtainen etäapu viestitse ja sähköpostitse jatkuu aina sinne asti, että viimeisestä tapaamisestamme on kulunut 30 päivää.


MITÄ LUPAAN SINULLE?

✅ Annan Sinulle parhaan osaamiseni ja tietoni, jotta pystyisit rakentamaan unelmiesi sivutyön ammattijärjestäjänä. En ikinä panttaa tietojani, vaan teen kaikkeni, jotta menestyisit.

✅ Jos koet ensimmäisen tapaamisemme jälkeen, ettei valmennus vastaa odotuksiasi, ilmoita siitä minulle 14 päivän sisällä tapaamisesta ja saat rahasi 100% takaisin.

✅ Jos teet valmennuksessa kaiken ohjeideni mukaan, etkä siitä huolimatta saa yhtään maksavaa asiakasta 6kk sisällä viimeisestä tapaamisestamme, saat rahasi 100% takaisin. 


VALMENNUKSEN KESTO:

Ensimmäinen tapaaminen tulee varata viimeistään 3kk päähän ostopäivästä. Viimeinen tapaaminen tulee varata viimeistään 8kk päähän ostopäivästä. Saat itse valita Sinulle sopivat tapaamisajankohdat ajanvarauspalveluni kautta.


VALMENNUKSEN HINTA & MAKSU:

Hinta 795€. Hinta sisältää arvonlisäveron, ja valmennus on yrittäjälle verotuksessa vähennyskelpoinen.

Valmennuksen ostaminen tapahtuu verkkokaupan kautta: Sivubisnestä järjestelyllä

Valmennuksen voi maksaa laskulla 14 päivän sisällä. Valitse laskun halutessasi verkkokaupasta maksutavaksi "Lasku 14pv maksuajalla". Laskun voi jakaa kahteen erään. Kerro tilauksen kommentissa, mikäli toivot laskun jakamista eriin.


KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS

USEIN KYSYTTYÄ VALMENNUKSESTA:

En ole varma, haluanko ammattijärjestäjäksi. Kannattaako minun osallistua valmennukseen? Ehdottomasti kannattaa! Valmennuksessa autan Sinua tutustumaan ammattijärjestäjän työhön, ja annan Sinulle eväät siihen, että pääset kokeilemaan ammattijärjestäjän työtä ihan käytännössä. Vain kokeilemalla voit selvittää, onko ammattijärjestäjän työ Sinun juttusi.

Voiko pakettia räätälöidä? Voinko ostaa esimerkiksi vain yhden tai kaksi valmennustapaamista? Valitettavasti yllä oleva paketti on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto.

Voiko valmennustapaamisia ostaa lisää valmennuksen jälkeen? Kyllä voi. Yksi 60min lisätapaaminen + 30pv etäapua maksaa valmennettavalle 160€.

Valmennuksen nimi on Sivubisnestä järjestelyllä, mutta entä jos haluan ryhtyä päätoimiseksi ammattijärjestäjäksi? Onko valmennuksesta silloin apua minulle? On varmasti, ja teen kyllä kaikkeni Sinua auttaakseni. Kuitenkin ala on kovin kilpailtu, ja on itsestäsi kiinni, kuinka yrityksesi lopulta menestyy. Siksi voin luvata Sinulle ainoastaan sen, että voit tehdä valmennuksen jälkeen ammattijärjestäjän työtä sivutoimisesti.

Voinko ostaa valmennuksen nyt, ja aloittaa vasta hieman myöhemmin? Voit. Saat ostamista seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi alkuinfon ja ennakkotehtävät postitetaan Sinulle heti, mutta ensimmäinen tapaaminen voidaan ottaa halutessasi vasta hieman myöhemmin. Ensimmäinen tapaaminen tulee kuitenkin varata viimeistään 3kk päähän ostopäivästä.

Onko valmennuksesta minulle hyötyä, jos pystyn aloittamaan ammattijärjestäjän työn vasta tulevaisuudessa? Valmennuksesta on suurin apu silloin, kun ammattijärjestäjän työn aloittaminen on Sinulle ajankohtaista. Kuitenkin monet materiaalit, opit ja neuvot, joita valmennuksen kautta saat, ovat ajattomia ja varmasti hyödyllisiä myös siinä tapauksessa, että aloitat ammattijärjestäjän työn vasta myöhemmin.

Olen jo aloittanut ammattijärjestäjän työn. Olisiko valmennuksesta apua minulle? Olisi varmasti, varsinkin, jos et ole tehnyt työtä vielä kovin pitkään. Autan Sinua kehittämään toimintaasi entisestään. 

KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS


USEIN KYSYTTYÄ AMMATTIJÄRJESTÄJÄN TYÖSTÄ:

Jos ryhdyn ammattijärjestäjäksi, täytyykö minun ryhtyä myös yrittäjäksi? Tämänhetkisen tietoni mukaan toistaiseksi Suomessa jokainen ammattijärjestäjä toimii joko yrittäjänä tai kevytyrittäjänä. Sivubisnestä järjestelyllä -valmennuksessa saat apua myös yrityksen perustamiseen sekä yritysmuodon valintaan.

Miten päästä alkuun ammattijärjestäjän uralla? Suosittelen lämpimästi osallistumaan valmennukseen, jossa autan Sinua henkilökohtaisesti alkuun urallasi. Lisäksi suosittelen seuraavia:

  • Perusta aiheeseen liittyvä sometili, ja ala jakaa siellä kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä tavaratyötä ja järjestämistä koskien.
  • Liity järjestämis-, minimalismi- ja kotiaiheisiin Facebook-ryhmiin ja osallistu niissä aktiivisesti keskusteluun.
  • Lue kotiin, järjestämiseen, sisustamiseen, minimalismiin, psykologiaan ja yrittäjyyteen liittyvää kirjallisuutta.
  • Kysy läheisiltäsi, pääsisitkö auttamaan heitä tavaran karsimisessa ja kodin järjestämisessä. Jos olet rohkea, etsi testiasiakkaita myös vaikkapa paikallisen Facebook-ryhmän kautta!
  • Ota yhteyttä oman kuntasi yritysneuvontaan (yleensä maksutonta) ja käy siellä läpi, mitä yrittäjyys käytännössä Sinun kohdallasi vaatii.
  • Verkostoidu ja keskustele alan ammattilaisten kautta! Löydät heitä mm. #ammattijärjestäjä-tägin takaa somesta.

Riittääkö ammattijärjestäjälle töitä? Tämä on hyvin pitkälti itsestä kiinni; osaaville tekijöille töitä olisi liikaakin, ja sitten on paljon myös heitä, joille töitä ei ole tarpeeksi. Alalla on keskimäärin helpompi pärjätä, jos asuu isossa kaupungissa, kuin että asuisi pikkukylässä maaseudulla. (Itse tosin asun pikkukylässä, mutta teenkin paljon etäkäyntejä!)

Kuinka paljon ammattijärjestäjä tienaa kuussa? Mikä on ammattijärjestäjän palkka? Voin vastata tähän vain omasta puolestani; Yritykseni kuukausimyynti on tällä hetkellä keskimäärin 4000-6000€/kk. Nostan palkkaa keskimäärin 2500-3500€/kk. Myynti koostuu kotikäyntien lisäksi mm. etäkäynneistä, luennoista, kaupallisista yhteistöistä, valmentamisesta ja kirjamyynneistä.

Millaiselle ihmiselle ammattijärjestäjän työ sopii? Mielestäni ammattijärjestäjän tärkein ominaisuus on taito kohdata toinen ihminen. Siksi on tärkeää, että Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, ja osaat kunnioittaa ja arvostaa jokaista ihmistä ja kotia juuri sellaisena kuin he ovat. Oman tarkkailuni tuloksena olen myös tehnyt havainnon, että ammattijärjestäjän työssä parhaiten menestyvät he, joilla on ollut itsellä haasteita tavaran, siisteyden, ostokäyttäytymisen, järjestyksen löytämisen ym. kanssa. Mielestäni on myös tärkeää, että jos lähdet tälle alalle, olet valmis laittamaan itsesi likoon!

Mikä on parasta ammattijärjestäjän työssä? Parasta on mielestäni kotikäynnit, joissa päästään suurista tavaramääristä eroon ja saadaan tilalle kaunis ja toimiva järjestys. Asiakkaan ilo on palkitsevaa. Ammattijärjestäjän työ on hyvin monipuolista, ja sopii mielestäni siksi hyvin ihmisille, jotka kaipaavat elämäänsä vaihtelua ja haastetta.

Mitkä ovat ammattijärjestäjän työn huonoja puolia? Oma henkilökohtainen inhokkini tässä työssä on suunnitteluvaihe: se on mielestäni tylsin osuus, vaikkakin todella tärkeä lopputuloksen kannalta. Myös se, että ala on melko kilpailtu, ja täytyy todella olla valmis paiskimaan hommia menestyäkseen. Muilta osin on vaikea keksiä, mikä ammattijärjestäjän työssä olisi huonoa.

KUVA: JENITA TILVIS
KUVA: JENITA TILVIS

PALAUTETTA VALMENNETTAVILTA:

Q: Millaisia asioita valmennus on mahdollistanut sinulle ihmisenä, ammattijärjestäjänä tai yrittäjänä?

"Usko omaan tekemiseen, ammattijärjestäjän käytännön työkalut, mistä lähteä liikkeelle sekä mitä kannattaa ja ei kannata tehdä."

"Olen saanut paljon lisää itsevarmuutta ja rohkeutta tehdä asioita. Koen vihdoin, että kelpaan juuri tällaisena kuin olen ja olen oman elämäni hallitsija❤️"

"Varmuus omaan tekemiseen, rohkeus aloittaa yritystoiminta"

"Erityisesti Instagramissa itsensä mainostaminen ja asiakkaiden kohtaaminen. Tukea yrityksen perustamisen vaiheisiin."

"Valmennus on selkeyttänyt minulle kuinka edetä kohti yrittäjyyttä! Miljan mahtava tuki on auttanut ottamaan askeleita kohti unelmia ja valmennuksen ansiosta olen päässyt tekemään unelmatyötäni❤️"

"En olisi saanut aikaiseksi aloittaa sivubisnestä ilman Miljaa. Uskallus ja osaaminen puuttui. En tienny mistä lähteä liikkeelle. Milja on todella sydämellinen ja ammattitaitoinen. Hän tekee kaikkensa auttaakseen❤️"


Q: Mistä olet tykännyt erityisesti?

"Avoimuudesta, kannustamisesta, nopeasta vastaamisesta, konkreettisesta avusta, esim. ennakkotehtävät"

"Siitä kuinka Milja uskoo onnistumiseeni ja pärjäämiseeni ammattijärjestäjänä. Innostus ideoihini ja hyvät kehitysehdotukset ongelmiin."

"Miljalta on saanut nopeasti vastaukset kysymyksiin ja henkilökohtaista neuvontaa. Valmennettavien wa-ryhmässä on ollut todella hyvä henkinen ja ihanaa muiden kannustamista."

"Miljan ihana luotto tekeemiseeni ja osaamiseeni. Jämäkkä mutta sydämellinen tapa kohdata asiat."

"Kuinka Milja kohtaa asiakkaat ihmisenä. Ja todellinen auttamisen halu on ihan korvaamattomia!!🥰"


Muita palautteita valmennettavilta:

"Jo ensimmäisen tapaamisen aikana ymmärsin, että tästä tulee olemaan kultaakin arvokkaampi apu matkalla ammattijärjestäjäksi. Milja on ihana ihminen ja ammattilainen♥️"

"Tämä valmennus on antanut mun elämälle suunnan kohti parempaa❤️"

"Oot ihan paras valmentaja!! Jatka samaa mallii❤️❤️"

"Kiitos Milja ensimmäisestä "miitistä"! Olet selvästi löytänyt oman juttusi ja sinusta huokuu aito välittäminen ja halu auttaa muita saavuttamaan parhaan itsensä. Kiitos! Tästä on hyvä starttailla omaa polkuaan!"

"Kiitos Milja sulle!❤️ Sait nyt jo luotua ihan hirveesti uskoa siihen, että musta voi kaikesta epävarmuudesta huolimatta olla tähän! Jään erittäin innolla odottamaan seuraavaa tapaamista❤️"

"Siis aivan pakko sanoa vielä kerran iso kiitos siitä meidän tapaamisesta! Musta tuntu et mun kaikki lukot tän yrittämisen suhteen aukes ja sain niin paljon toivoo lisää, et kyllä keinoja löytyy päästäkseen eteenpäin. Tuli tosi toiveikas olo pitkästä aikaa sen epätoivon ja turhautumisen jälkeen!

Ja siis edelleen joka kerta yllätyn ja ihmettelen et miten joku noin nuori on niin osaava ja löytää keinot niinkuin olis joku 10v kokemus tältä alalta. Oot lahjakkuus ja ihana että jaat sun taitoo ja oppeja meille muillekin."

"Tällä kurssilla koko ajan vahvistuu halu tehdä tätä ja miljan ihana tsemppaus, apu ja tietotaito on korvaamatonta! Tämän vuoden paras päätös!"

"Sun ansiosta mun unelmatyöstä on tullut totta. Kiitos siitä!"


Oletko valmis unohtumattomalle matkalle kohti unelmatyötäsi? Hyppää mukaan: Sivubisnestä järjestelyllä