KUKA?

Hei!

Täällä on Milja, parikymppinen naisenalku, yrittäjä, myyjä ja ammattijärjestäjä. Polkuni ammattijärjestäjäksi lähti halusta hyödyntää vahvimpia vahvuuksiani: organisointikykyä, visuaalisuutta ja taitoa luoda ympärilleni järjestystä ja seesteisyyttä. Pitkään mietin, mikä olisi se "mun unelmaduuni" - ja kun kuulin sanan ammattijärjestäjä, oli itsestäänselvää, että ryhdyn siihen hommaan mitä pikimmiten.

Yritykseni on perustettu marraskuussa 2020, mutta taustani järjestämiseen on vahva. Jo lapsena järjestelin vaivihkaa Prismassa Schleich-eläimet minttiin ja kotona pehmolelut sängyn reunalle. Sittemmin olen saanut hyödyntää visuaalista silmääni ja järjestelmällisyyttäni mm. osastovastaavana ja myyjänä useissa kaupan alan ketjuissa. Olen lukenut järjestämisestä kaiken käsiin saamani kirjallisuuden ja tutkin aihetta jatkuvasti lisää. Rakastan osaamiseni laajentamista.

Missionani on, että jokainen saa elää puhtaassa, toimivassa ja kauniissa ympäristössä - oli kyseessä sitten koti tai työtilat. Jotta se olisi mahdollista, tarvitaan monenlaisia taitoja: kykyä karsia tavaraa kriittisesti sekä taitoa järjestää tavarat siten, että koko käytettävissä oleva tila on hyödynnetty optimaalisesti ja että järjestys pysyy jatkossakin yllä. Juuri näissä asioissa autan Sinua.

Kuvat: Paula Ahola